top of page
TJENESTER

Bygget med tillit og kvalitet

Vi kan tilby deg totalpakke på nybygg. Vi sørger for hele boligprosjektet helt til et nøkkelferdig hus. Vi har lang erfaring innen tømreryrket og hjelper deg med å se nye løsninger til ferdigstilling av et tilbygget. Å rehabilitere et eldre bygg krever ofte fagkompetanse. La fagfolk gjøre jobben for deg.

Wooden House

TILBYGG

Har du behov for større plass? Kanskje dere har blitt flere i familien, trenger et gymrom, eller bare litt større plass å bevege dere på? Vi hjelper dere hele veien fra planlegging til ferdigstilt tilbygg og vi sørger for at oppføringen av tilbygget blir gjort etter gjeldende forskrifter.

RENOVATION

NYBYGG

Har du sikret deg drømmetomten? Regis Bygg AS er klar til å realisere boligdrømmen din. Med lang erfaring med oppføring av forskjellige typer nybygg kan vi både levere boligen nøkkelferdig, eller bare levere deler av det – alt etter kundens ønsker.

Framing
ARCHITECTURE

REHABILITERING

Det meste trenger vedlikehold, men noen ganger lønner det seg å erstatte med nytt for å heve standarden. Vi hjelper til med å fastslå hvilke deler av huset som er modne for utskiftning, og tilpasser valg av materialer i samråd med kunden slik at vi kan tilpasse prosjektet etter ditt behov og din lommebok.

CONSULTING
bottom of page